Cum te inscrii la Colegiul Biblic Est European?

TEOLOGIE EDUCAȚIE CREȘTINĂ & JURNALISM PREGĂTIRE MEDIA

Înscrierea se face la sediul CBEE.

1. Completarea dosarului de înscriere și depunerea acestuia la secretariatul colegiului.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente:
a. Formularele de înscriere completate. Acestea va vor fi trimise în urma exprimării intenției dumneavoastră de a va înscrie la admitere.
b. Diploma de bacalaureat, în original. Pentru absolvenții din acest an, confirmarea promovării examenului de bacalaureat se poate face printr-o adeverință provizorie până la eliberarea diplomei. Candidații care nu au diplomă de bacalaureat au posibilitatea să înceapă cursurile la zi. Creditele obținute la aceste cursuri vor putea fi echivalate în momentul obținerii diplomei de bacalaureat.
c. Adeverință medicală.
d. Patru fotografii tip buletin;
e. Copie xerox de pe certificatul de naștere.
f. Achitarea taxei de admitere.


2. Prezentarea la un interviu în față unei comisii. Tema interviului: viața spirituală a candidatului, precum și motivația înscrierii la CBEE.
Interviul de admitere are loc în: 19 iulie și 20 septembrie 2018.

Doar pentru candidații la secția de Media
3. Prezentarea unui proiect în oricare din domeniile media: presă scrisă, internet, fotografie, etc., din care să reiasă interesul candidatului pentru un anume domeniu media. Pentru mai multe informații, scrieți la admitere@cbee.ro sau eebc@rdslink.ro

Programul de înscriere este zilnic de luni până vineri între orele 8 - 15 la secretariatul Colegiului. Depunerea dosarelor se face până la 18 iulie, respectiv 19 septembrie 2018.

Pentru programul de media, CBEE diplomele eliberate sunt: Certificatul de calificare profesională eliberat de Ministerul Învățământului și Ministerul Muncii și diploma de certificare Adobe. Certificatul Adobe este o recunoaștere internațională oferită de către compania Adobe, celor ce promovează examenul ACE.Taxa de examinare pentru oricare din programele Adobe este de 180 USD.

CBEE oferă posibilitatea examenului de certificare Adobe gratuit, celor care se înscriu ACUM la cursurile de media de 1 an. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la CBEE la cursul de media și să vii la interviu.

Colegiul Biblic Est European vrea să îți ofere cadrul în care tu să te instruiești cel mai bine pentru a fi cât mai eficient. Astfel, CBEE oferă două secții pentru tinerii care doresc să se instruiască: Teologie Educație Creștină și Jurnalism Instruire Media.

Admiterea la Colegiul Biblic a fost simplificată, trebuie doar ca dosarul împreună cu formularele tip pe care secretariatul CBEE le trimite la cerere, plus 2 poze, diploma de bacalaureat să fie depus la secretariat, iar apoi candidatul să se prezinte la un interviu.

Colegiul Biblic Est European este o școală recomandată de către organizațiile evanghelice din România, având relații strânse de colaborare cu mișcările evanghelice prezente în România. În felul acesta, CBEE este o oportunitate pentru studenți din biserici diferite de a se instrui.

Dând click pe imagine, puteți vizualiza scrisoarea de recomandare a Cultului Penticostal - Comunitatea Penticostală Regională Bihor, scrisoarea Federației Bisericilor Creștine Autonome din România și cea a Uniunii Bisericilor Penticostale Holiness.

vezi brosura de admitere in format pdf


Pentru anul universitar în curs, Colegiul Biblic Est European organizează concurs de admitere la secția de: Teologie Educație Creștină - 15 locuri și Jurnalism Instruire Media - 15 locuri, precum și pentru secțiile de Teologie și Jurnalism cu durata de 1 an.
Pentru a intra în posesia dosarului de admitere, scrieți-ne pe adresa poștei și vi le vom trimite în plic sau puteți să ne contactați pe e-mail la una dintre următoarele adrese admitere@cbee.ro sau eebc@rdslink.ro pentru a le primi tipărite sau în e-mail în format pdf.