De-a lungul anului, studentii nostri au fost implicati în diferite proiecte si slujiri, care i-au ajutat sa isi întareasca chemarea lor si sa le ofere perspective pentru viitoarea slujire. În rândurile ce urmeaza va prezentam câteva impresii ale celor care au condus proiectele în care studentii CBEE au fost sau sunt implicati.

 

Sharon McCammon

Vreau sa multumesc personal Colegiului Biblic Est European Oradea pentru investitia lor în studenti, în domeniul media. Una dintre deciziile importante pe care le-am luat ca si sefa a diviziei de lucrarea prin televiziune cu copii, a fost sa invit unul dintre studentii vostri, pe Gabriel Negru, ca sa vina sa instruiasca echipa noastra de productie. Gabriel este un profesionist, un om sincer si informat. A venit cu o atitudine de slujire care s-a potrivit perfect în acest mediu tânar.

Are un adevarat dar al predarii, manifestat în rabdare si delicatete în munca cu echipa noastra de productie. CBEE pregateste cu siguranta tineri pentru viata de slujire. Gabriel, nu doar ca a învatat pe altii cum se filmeaza, editeaza si cum se lucreaza în diferite programe de productie, ci si-a investit vara în tabere cu copiii si evanghelizare de strada. În timpul acestei saptamâni a fost responsabil de timpul de studiu biblic si rugaciune. Gabriel a vazut oportunitatile de slujire din jurul lui, fiind un fin observator al realitatilor înconjuratoare, capabil apoi sa ia decizii altruiste. Este un slujitor cu un spirit inspirator si ne-a placut atât de mult de el, încât l-am invitat sa se reîntoarca aici, în Lituania, dupa graduare.
Mutlumim ca ne-ati lasat sa fim gazda unuia dintre studenii vostri. De departe a fost un privilegiu pentru noi.

APME - Agentia Penticostala de Misiune Externa - www.apme.ro

Daniel Bujenita, Director Dezvoltare Agentia Penticostala de Misiune Externa

Doresc sa îmi exprim aprecierea fata de colaborarea Agentiei Penticostale de Misiune Externa cu sectia media a Colegiului Biblic Est European. Experienta pozitiva în derularea diverselor proiecte de grafica si design cât si profesionalismul sectiei media CBEE constitutie argumentele noastre pentru colaborarea cu CBEE.

Recomand cu încredere CBEE tuturor celor care îsi doresc cu adevarat sa faca o diferenta într-un domeniu atât de important - MEDIA.

Ryan Crozier

Asociatia eLiberare este o organizatie nou înfiintata orientata pe prevenirea traficului de fiinte umane din România. În timpul conferintei Peniel de anul acesta am avut ocazia sa întâlnesc câtiva dintre studentii CBEE. Am fost impresionat de initiativa lor si de cunostintele lor de design si comunicare.Doua dintre studentele de la CBEE îsi fac practica în vara aceasta la noi. Ne-au fost de un real ajutor în realizarea mai multor proiecte ce includ: un promo radio, design grafic, cercetare si dezvoltare pentru platformele social media. Recomand cu mare încredere investitia în timp, resurse si energie din acesti oameni. Ei nu sunt doar pasionati de Dumnezeu, ci si de folosirea darurilor lor pentru a-L onora pe Dumnezeu.

Lavinia Caba – event manager Bookafe

Bookafe este o cafenea crestina din Oradea. Timp de un an am beneficiat de serviciile de voluntariat în domeniul media ale lui Liviu Sore, care a realizat multe proiecte de publicitate si media. A participat la organizarea mai multor evenimente în cadrul Bookafe, implicarea lui fiind maximala în întocmirea grafica a afiselor si publicarea pe retele de socializare. Suntem încântati de materialele publicitare realizate în decursul acestui an: flyere, bannere, postere si afise. Ne bucuram de aceasta colaborare.

CataBaciu, director executiv Teen Challenge

Teen Challenge România este un program conceput pentru tinerii cu un stil de viata condus de vicii. Ei au parte de un program special unde pot face pasi uriasi spre un trai mai bun.Programul este structurat special pentru ei. Au parte de activitati zilnice: participarea la cursuri, munca, activitati bisericesti, etc. Obiectivul acestui program este de a crea o atmosfera de familie si reabilitarea fiecarei persoane care paseste în acest centru.

Apreciem slujirea lui Daniel Drumea, student la Teologie la CBEE, care îsi petrece câteva saptamâni în centrul Teen Challenge pentru a fi alaturi de tinerii de aici, oferindu-le ajutor si îndrumare. Suntem convinsi ca cele mai notabile lucruri le facem atunci când ne investim personal. Este remarcabila dorinta tinerilor crestini de a sluji cu daruire generatia lor încorsetata de patimi.