Instruiește-te

Poți deveni: misionar, evanghelist, pastor, designer grafic, webdesigner, editor video, editor radio.

Află detaliile! Avantaje

CBEE Oradea - Locul unde visul tău este posibil!

Puternic ancorați în Cuvântul lui Dumnezeu și asigurând un echilibru între cunoașterea teoretică, formarea spirituală și experiența practică, CBEE are misiunea de a pregăti plantatori de biserici, păstori, învățători și lucrători sociali care să slujească efectiv în măreața operă de zidire și extindere a Împărăției lui Dumnezeu atât în România cât și peste hotare.

Designer grafic

Învață Photoshop, Indesign, Illustrator și Principii de machetare și design grafic.

Webdesigner

Vrei să devii profesionist în Photoshop, Illustrator, Editare foto și Web Layout.

detalii

Editor video

Vei stăpâni: Adobe Premiere, Adobe After Effects, Final Cut Pro și Adobe Audition.

detalii

Editor radio

Adobe Audition, Introducere în Radio, Tehnici de redactare a materialelor radio, Tehnici de exprimare și dicție la radio.

detalii
mediacha

Curs media - 24 de săptămâni

Posted by Colegiul Biblic Est European Oradea on Tuesday, June 23, 2015

Profesorii noȘtri: experimentaȚi Și pasionaȚi

Traineri pasionați, experimentați, lângă care îți face plăcere să înveți. Dorința noastră este ca tu să devii un profesionist.

cursuri media cbee, profesori media

Ai parte de instructori cu experiență:

profesori de jurnalism, grafică, editare video și radio.


Profesorii sau trainerii care predau cursurile școlii de media sunt profesioniști în domeniu ancorați în realitate și la curent cu ultimele tendințe din media. Radu Marius, Florin Iosif, Lidia Ban, Alexandra Ghiurău, Darius Cornean, Petrică Muntean, Ema Domuța, Dorin Rus, Cristina Olariu, Daniel Burtic, Nelu Ciobotă sunt oameni care nu doar pasionați, sunt și experiementați în domeniul lor de expertiză.

ÎntrebĂri Și rĂspunsuri

Ne-am pus în postura ta și îți oferim detaliile de care ai nevoie.

Costurile programului sunt: 500 euro/ plătibili în 3 rate, în această sumă nefiind inclusă taxa de certificare Adobe. Menționăm că primii înscriși beneficiază de gratuitate la examenul de certificare Adobe, în valoare de 180 USD.

adobe certified expert

Adobe Certified Expert este dovada eliberată de Adobe în urma promovării unui examen pentru unul din softurile Adobe. Este un instrument recunoscut în industria media, de a comunica nivelul de experiență, cunoștințele și capacitățile acumulate și certificate în programul respectiv. Devenind un Adobe Certified Expert aveți posibilitatea să vă conturați profilul unui expert ce poate comunica cu ușurință despre competențe sale în produsele de top Adobe.

Unul din argumentele pentru a avea un certificat adobe sunt că vă diferențiați de concurență prin certificarea internațională, atrăgând atenția angajatorului, putând fi listați în directorul de experți adobe.

Și tu poți fi expert certificat Adobe. După finalizarea programului nostru de studii de un an de zile, se va organiza sesiunea de examinare.

Costul unui examen Adobe este de 180 dolari, însă dacă te înscrii la CBEE printre primii ai posibilitatea să câștigi acest examen GRATUIT.

Indiferent dacă lucrezi în Dreamweaver, Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects sau Premiere, prin susținerea acestui examen, vei dobândi recunoașterea oficială a cunoștințelor tale. Un certificat Adobe este garanția sigură a abilităților tale în design și în utilizarea unui software de top la nivel mondial - Adobe.

Mai multe informații pe site-ul adobe aici.

admitere cursuri cbee

Cursurile se desfășoară după următorul program:
- Două zile pe săptămână sunt dedicate predării teoretice, două zile vor fi alocate practicii lucrurilor predate și învățate, iar o zi va fi dedicată predării cursurilor biblice.
- Zilele de practică presupun realizarea exercițiilor din timpul predării, iar în perioada ianuarie-februarie se va efectua practică la un centru media, specific programului ales, nefiind necesară prezența la școală.
- În luna decembrie va fi organizată o călătorie misionară în care studentul va avea ocazia să își exerseze talentul său din domeniul de studiu, pentru scopul Împărăției.
- Programul de studiu este flexibil și permite studentului să muncească.

În urma absolvirii acestor cursuri se vor putea primi două tipuri de diplome: Diploma acreditată, eliberată de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii și un Certificat Expert Adobe, oferit de către Adobe. Diploma eliberată în urma absolvirii cursului este acreditată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Nationale prin A.N.C [Autoritatea Națională pentru Calificări].
Costul pentru întreagă programa de studiu este de 500 euro, în 3 rate. În acest cost este inclusă diploma de la Ministerul Învățământului și Ministerul Muncii, certificatul Adobe fiind un cost suplimentar de 180 USD pentru fiecare program adobe. Primii înscriși, însă, beneficiază de reducerea de 180 USD aferentă obținerii certificatului Adobe.
Cursurile și practica se desfășoară în perioada Octombrie – Iunie, cu perioade consistente de practică în domeniul ales (lunile ianuarie și februarie integral).
Înscrierile se fac până în 23 iulie 2015. Primii înscriși beneficiază de taxa de certificare Adobe, gratuit, adică contravaloarea examenului de certificare, de 180 USD.

Înscriere

Admiterea pentru programul MediaChallenge are loc în 24 iulie la ora 10.00. Menționăm că pentru alcătuirea unei clase este nevoie de minimum 9 studenți.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente: 
a. Formularele de înscriere completate. Acestea va vor fi trimise în urma exprimării intenției dumneavoastră de a va înscrie la admitere.
b. Diploma de bacalaureat, în original. Pentru absolvenții din acest an, confirmarea promovării examenului de bacalaureat se poate face printr-o adeverință provizorie până la eliberarea diplomei.  
c. Adeverință medicală.
d. Patru fotografii tip buletin;
e. Copie xerox de pe certificatul de naștere. 
2. Prezentarea la un interviu în față unei comisii. Tema interviului: viața spirituală a candidatului, precum și motivația înscrierii la CBEE. 
În 24 iulie 2015 va avea loc un interviu de admitere pentru candidații înscriși. 
3. Prezentarea unui proiect în oricare din domeniiile media: presă scrisă, internet, fotografie, etc., din care să reiasă interesul candidatului pentru un anume domeniu media. Pentru mai multe informații, scrieți la admitere@cbee.ro sau eebc@rdslink.ro

Contact:

Colegiul Biblic Est European Oradea

str. Țepeș Vodă, nr. 26, cod 410 513, Oradea

tel. 0359 410 508, 0259 477 099

e-mail: admitere@cbee.ro

www.cbee.ro

facebook