Absolventii CBEE

absolventii CBEE


Absolvenți 1998

 

Absolvenți 1999

Absolvenți 2000

Absolventi 2002


Absolvenți 2003

Absolvenți 2004

 

Absolvenți 2005

Absolvenți 2006

Absolvenți 2007


Absolvenți 2008

 

Absolvenți 2009


Absolvenți 2010


Absolvenți 2011


Absolventi 2012


Absolventi 2013


Absolventi 2014


Absolvenți 2015

Ionuț Cuceuan este absolvent al CBEE, promoția 2010

Sunt membru Wycliffe România din aprilie 2010, iar viziunea mea și a soției mele este să ne implicăm în procesul de traducere al Bibliei pentru surzi.
CBEE a fost și este un punct foarte important în formarea caracterului meu. Pregătirea teologică primită de-a lungul celor 3 ani de studiu este o fundație puternică pe care pot clădi cu încredere.
Îți recomand cu căldură cursurile la zi ale CBEE.

Nelu Molnar este absolvent al CBEE, promoția 1998

Sunt pe deplin recunoscător lui Dumnezeu pentru felul cum în providența Lui față de mine, mi-a deschis un orizont, mi-a oferit o chemare pentru slujire , fiind alături de mine în tot ce fac.

Privind în urmă realizez că fiecare moment din viața mea a fost parte din planul lui Dumnezeu pentru mine, modelându-mă pentru lucrarea care urma să mi-o încredințeze.

Un rol important în formarea mea ca slujitor a fost pregătirea mea teologică la Colegiul Biblic Est European, locul unde am primit și o viziune clară cu privire la lucrarea la care mă cheamă Dumnezeu, fiind susținut de o echipă de profesori și studenți care au fost alături de mine. Am învățat că cel mai bine pentru mine este să mă echipez cum pot mai bine, iar toate celelalte nevoi să le încredințez în brațul Celui Atotputernic. Tot în acest timp Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soție deosebită, dispusă să mă susțină în viziunea pe care am primit-o, iar în timp mi-a oferit și trei copii minunați.
De la absolvirea Colegiului Biblic și până în prezent mi s-au oferit diverse oportunități de slujire în diverse domenii, atât eclesiale, sociale precum și academice. După absolvirea colegiului am continuat studiile atât teologice cât și sociale în Anglia și în România (Relații interculturale). Pe plan social sunt implicat în susținerea Centrelor sociale din România, familii cu nevoi speciale, precum și susținerea unor persoane cu resurse limitate în vederea unor intervenții chirurgicale care pot să le readucă speranța pentru o viață mai bună.

Am prezentat o parte din lucrarea mea, dar alături de aceste binecuvântări am avut parte și de multe încercări, suferințe care am aflat că erau tot parte din planul lui Dumnezeu pentru formarea mea. În multe momente din viață Domnul a schimbat vremea pentru mine oprind multe vânturi năpraznice, dar a îngăduit și lucruri care au contribuit la schimbarea mea.

Pot să spun că în toate acestea a lucrat harul lui Dumnezeu, iar eu sunt dispus să mă las în mână Lui Dumnezeu, având încrederea și experiența unei relații sincere.

Iacov Iordănescu este absolvent CBEE promoția 1998.

Numele meu este Iordănescu Iacov.

M-am născut la data de 04.10.1966 în Târgu-Jiu, jud Gorj. După absolvirea liceului și a stagiului militar am încheiat legământ cu Domnul în apa botezului pe data de 10.07.1988 . La numai 7 luni de la botez am fost botezat de Domnul cu Duhul Sfânt pe 19.02.1989. Tot de atunci a început și botezul cu foc în viața mea. După armată am lucrat ca laborant CTC până în anul 1994 când m-am dus la Oradea și m-am înscris la Colegiul Biblic Est European, pe care l-am absolvit în 1998.

În perioadă aceea 1994-1998 în vacanțele de vară am fost în misiune, campanii de evanghelizare în Ucraina și sporadic în Dobrogea și sudul Olteniei. După aceea am revenit în biserică nr. 1 Golgota Târgu-Jiu unde am fost ales în comitetul bisericii în anul 1999. În 12.08.2000 m-am căsătorit cu Daniela, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat până în prezent cu 5 copii (Beny - 10 ani, Noemia - 6 ani, Camelia - 5 ani, Gabriel - 3 ani, Elisabeta - 1 an). În data de 1 iulie 2001 am fost ordinat că diacon, iar 12 martie 2006 am fost ordinat că presbiter. În tot acest timp am slujit atât în cadrul bisericii locale cât și în cele 8 filii ale bisericii noastre răspândite în tot județul Gorj.

În luna noiembrie 2008 am fost ordinat că păstor în biserica nr1 Golgota din Târgu-Jiu. Am fost desemnat că păstor de sector fiindu-mi încredințată coordonarea și slujirea celor 8 biserici de la sate afiliate bisericii nr. 1 din Târgu - Jiu. Am fost solicitat să slujesc în multe biserici din județele Gorj, Dolj, Olt, Argeș, Mehedinți, Hunedoara, Suceava, Caraș-Severin, Bihor, etc. Deasemenea am mai fost invitat să slujesc și în unele biserici din diaspora (Austria, Franța, Italia, Spania, SUA) cu ocazia evanghelizărilor, botezuri în apa, căsătorii și binecuvântări de copii. Inima mea bate pentru misiune. Îmi doresc în viitor să ajung din nou pe meleagurile Ucrainei care a rămas ''dragostea mea dintai' 'pe câmpul de misiune! CBEE rămâne o rampă de lansare eficientă pe câmpul de misiune al marelui seceriș.

În prezent sunt implicat în construcția noului lăcaș al bisericii Golgota nr. 1 din Târgu - Jiu și al grădiniței creștine Samariteanul din cadrul bisericii întrucât meseria mea este de constructor structuri.

Va motivez să alegeți și voi CBEE că laborator de modelare al caracterului vostru conform viziunii lui Ieremia (18:2 - 6) și că pregătire pentru misiune. Dumnezeu să va binecuvânteze, să va echipeze și apoi să va lanseze în lucrarea Lui!